CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 12 June 2012

Burger Kukus + Bakar

Salam uols :)

Sebenarnye dah lama plan nak g makan kat kedai one of MAOC member kat Damansara Damai... Tapi asyik tangguh je... Mr Suami pernah lah tapau kan burger arnab & burger rusa balik...tapi malangnya mase tu wife nye dah membuta..HAHA...so, kte makan burger tu mase sarapan pagi je lah...

Last Thursday, berangkat lah kami ke Damansara Damai..itu pun disebabkan gambar ni :


Kedai ni mmg strategik sungguh tau...dekat tepi jalan, sebelah mcD =) Mr Suami order his Spongebob BUrger :) Moi order Fatty Patty...YUMMMYYYYYY!!!



Spongebob = Squarepatty

Patrick = Fatty Patty




Memang superb korang!! aku ni bukan lah kaki burger sgt..tapi yang ni memang best!! mayonis die perasan tak ader kaler yellowish, ade kaler green!!! hehehe...rase die mmg lain dari yang lain...








jom serbu ramai-ramai!!!!!!!! nak tau kat mane?? kat sini ;)

Area Damansara Damai :) Berdekatan dengan McD :)



Korang gak boleh add kat FB diorang -> Man Burger Kukus Lava

Seriously memang puas hati!!!


1 comments:

man burger kukus lava said...

thnks pada yg sudi cerita tentang Man Burger Kukus & Bakar ini yg bertempat di Damansara Damai,

Post a Comment